Меню
Qazaqsha
Cинонимайзер
Жүктеу
Барлық сөз
Жоба жайлы
MS Word плагині
Сөздікқор
Іздеу
Қазақ тілі терминдерінің салалық ғылыми түсіндірме сөздігі: Қоғамдық тамақтандыру. – Алматы: "Мектеп" баспасы, 2007. – 232 бет.
Қазақ тілі терминдерінің салалық ғылыми түсіндірме сөздігі: Қоғамдық тамақтандыру. – Алматы: "Мектеп" баспасы, 2007. – 232 бет.
барлығы
А
Ә
Б
В
Г
Ғ
Д
Е
Ё
Ж
З
И
Й
К
Қ
Л
М
Н
Ң
О
Ө
П
Р
С
Т
У
Ұ
Ү
Ф
Х
Һ
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
І
Ь
Э
Ю
Я
басқа символдар
Сұраныс бойынша
1711
нәтиже табылды
1
KAMA
— бірдей мөлшерде алынған алдын ала қуырылған қарабидай, сұлы, арпа, бұршақ, атбас бұршақ ұндарының қоспасы, эстондық ұлттық талқан. Қазіргі кезде кама Эстония өндірістерінде өндіріледі. Каманың дәстүрл ...
Қазақ тілі терминдерінің салалық ғылыми түсіндірме сөздігі: Қоғамдық тамақтандыру. – Алматы: "Мектеп" баспасы, 2007. – 232 бет.
2
MATE
— Оңтүстік Америкада өсетін “Йерба Мате” ағашының кептірілген жапырақтарынан дайындалатын, шай тәрізді сусыны. Майдалал туралған жапырақтар арнаулы “калабас” дейтін, шағын асқабақтан немесе жұмсақ ағашт ...
Қазақ тілі терминдерінің салалық ғылыми түсіндірме сөздігі: Қоғамдық тамақтандыру. – Алматы: "Мектеп" баспасы, 2007. – 232 бет.
3
TOCT
— қуырылған немесе кептірілген нан кесегі. ...
Қазақ тілі терминдерінің салалық ғылыми түсіндірме сөздігі: Қоғамдық тамақтандыру. – Алматы: "Мектеп" баспасы, 2007. – 232 бет.
4
ГИ
— қорытылған май (үнді асханасы). ...
Қазақ тілі терминдерінің салалық ғылыми түсіндірме сөздігі: Қоғамдық тамақтандыру. – Алматы: "Мектеп" баспасы, 2007. – 232 бет.
5
МИ
— малдың миы. Қою тағам әзірлеу үшін пайдаланылады. ...
Қазақ тілі терминдерінің салалық ғылыми түсіндірме сөздігі: Қоғамдық тамақтандыру. – Алматы: "Мектеп" баспасы, 2007. – 232 бет.
6
РУ
— май мен ұнның араласпасы. Соустар мен көжелерді қоюлатуға арналған. ...
Қазақ тілі терминдерінің салалық ғылыми түсіндірме сөздігі: Қоғамдық тамақтандыру. – Алматы: "Мектеп" баспасы, 2007. – 232 бет.
7
СУ
— аспаздық өндірістегі көптеген процестерге (қайнату, бұқтыру, тұздау, маринадтау және т.б.) қолданылатын өнім. Су аспаздықта тек қана компонент ретінде ғана емес, сонымен бірге технологиялық, және гиги ...
Қазақ тілі терминдерінің салалық ғылыми түсіндірме сөздігі: Қоғамдық тамақтандыру. – Алматы: "Мектеп" баспасы, 2007. – 232 бет.
Ең көп ізделген сөздер
ИТ АРҚАСЫ ҚИЯН
ТАҒЫ
СӨЙЛЕУ МӘДЕНИЕТІ
ҚАР
ЖҮКТЕУ
АППЛИКАЦИЯ
ЖАРАПАЗАН
АҚПАН
КОММУНИКАЦИЯ ТЕОРИЯСЫ
АҚПАРАТ
Telegram мессенджерін жиі қолданасыз ба?
Онда төмендегі батырма арқылы, сайттың telegram-ботын сынап көр.
Іздеу